GRUNT-10

HomeGRUNT-10

Materijal za poboljšavanje vrednosti otpora gromobranskog uzemljenja

GRUNT-10 aditiv za poboljšanje uzemljenja je sofisticirani i visokotehnološki proizvod osmišljen s ciljem unapređenja električnog uzemljenja u različitim industrijskim i komercijalnim postrojenjima. Uzemljenje je ključni aspekt električnih sistema jer osigurava sigurno ispuštanje električnih struja u zemlju, štiteći tako osoblje, opremu i okolinu od opasnih naponskih razlika i električnih udara.

Aditiv za poboljšanje uzemljenja koristi inovativne sastojke i tehnologije kako bi povećao električnu provodljivost tla i stvorio niskootporni put za struje koje bi mogle nastati usled grmljavinskih pražnjenja, kratkih spojeva ili drugih električnih problema. Kada se primeni u uzemljenju, ovaj aditiv pomaže u smanjenju otpora u tlu, čime se osigurava brže i efikasnije pražnjenje električnih struja.

Prednosti korišćenja aditiva za poboljšanje uzemljenja su mnogobrojne. Osim što smanjuje rizik od požara, eksplozija i ozljeda povezanih s električnim strujama, ovaj aditiv takođe pomaže u poboljšanju performansi električnih sistema. Smanjenje otpora uzemljenja takođe može doprineti boljoj stabilnosti napona i smanjenju smetnji u električnoj opremi.

Grunt-10 aditiv za poboljšanje uzemljenja je jednostavan za primenu. Obično se dodaje u tlo oko uzemljenja i lako se meša sa zemljom kako bi se postigla homogena smesa. Ovaj aditiv je takođe otporan na različite vremenske uslove i ne izaziva negativne uticaje na okolinu.

Kako je bezbednost ključna komponenta svakog električnog sistema, aditiv za poboljšanje uzemljenja postaje nezamenjiv proizvod za industrijske postrojenja, energetske centrale, komunikacione tornjeve, solarne farme i mnoge druge lokacije gde je pravilno uzemljenje od vitalnog značaja. Njegova primena obezbeđuje efikasniju i bezbedniju radnu okolinu za zaposlene, čime se smanjuju i potencijalni troškovi održavanja električnih sistema i utroška materijala prilikom izrade uzemljenja.

GRUNT-10
 GRUNT-10:

– Postojanih karakteristika koje se ne menjaju tokom vremena;

– Ne sadrži supstance koje mogu kontaminirati podzemne vode ili okolno zemljište;

– Lak za upotrebu – isporučuje se u kantama od  18L;

– Dovoljna je jedna osoba za postavljanje;

– Postavlja u tečnom stanju (pomešati sa 10% vode );